۵ اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان
۲۵ تیر ۱۳۹۷
۵ اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان
وجود تعداد پرشمار اپلیکیشن هایی که برای آموختن زبان های جدید به کار میآیند، انتخاب بهترین گزینه را دشوار کرده است. ممکن است بخواهید با استفاده از این اپ ها، دایره لغات خود را گسترش دهید، تمرین مکالمه کنید، گرامرتان را بهبود ببخشید یا شاید هم همه گزینه های مذکور مورد نظرتان باشند. برای هر کدام از این هدف ها چندین و چند اپلیکیشن موجود است که به شما کمک می کند زبانهای خارجی مورد علاقه تان را بهتر بیاموزید. در ادامه این متن، ۵ اپلیکیشن برتر در حوزه آموزش زبانهای خارجی را معرفی میکنیم.
DUOLINGO
دلایل بسیاری باعث شده DUOLINGO یکی از محبوبترین اپهای حوزه یادگیری زبان باشد. این اپ مجانی است و طراحی خوبی دارد. درسهای زبان آن هم به قطعات کوچک تقسیم شده که روند یادگیری را مثل یک بازی ساده و جذاب می کند.
این اپ زبان را به حوزههای موضوعی مختلف تقسیم میکند. مثلا حوزه پوشاک یا حوزه کسب و کار. از طرف دیگر تقسیم بندی هایی مثل قیدها، ضمایر و یا سایر موضوعات مرتبط با دستور زبان را هم دارد. میتوانید متنها یا صداها را ترجمه کنید یا حتی سرعت فایل صوتی را کاهش دهید تا کلمات گفته شده را دقیق تر بشنوید. در طی روند یادگیری زبان باید برخی کلمات را تایپ کنید، کلماتی را با صدای بلند بیان کنید و گاهی بین چند گزینه دست به انتخاب بزنید.
هر چقدر بیشتر از این اپ استفاده میکنید، لغات بیشتری میآموزید و به وضوح حس میکنید در حال پیشرفت هستید. البته باید در نظر داشت که بهترین کارکرد این اپ برای درک معانی لغات و درک مطلب است و شاید آنقدرها در زمینه مهارتهای بیانی و مکالمه کمکتان نکند. یک مشکل دیگر این اپ اینجاست که حالت آفلاین آن تا حدی محدود است و برای استفاده درست و حسابی از آن باید به اینترنت دسترسی داشته باشید.
BABBEL
این اپلیکیشن به چندین درس تقسیم شده که هر کدام بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول میکشند. درسهای مختلف به درد تمرین قابلیتهای مختلف میخورند و قشر هدفشان هم هر دو گروه زبان آموزان مبتدی و حرفهای هستند. با این اپ لغات و عبارات مختلفی میآموزید. BABBEL ازتان میخواهد که لغاتی را تلفظ کنید، حرف بزنید و کلمات را در جملات مناسب به کار ببندید.
نکته جذاب این اپ تمرکز آن بر مهارت مکالمه است و همینطور که دارید پیشرفت می کنید کم کم قواعد دستوری را هم به شما میآموزد. در عین حال وقتی به اینترنت هم دسترسی ندارید چندان دچار مشکل نمیشوید چون قادرید درسها را از پیش دانلود کنید.
طراحی این اپ نواقصی دارد و سیستم تشخیص صدای آن هم گاهی با مشکل مواجه می شود. مشکل دیگر اینجاست که اگر بخواهید به همه ویژگیهای BABBEL دسترسی کامل داشته باشید باید در ماه بین ۵ تا ۱۰ دلار بپردازید.
TANDEM
همه می دانند که تنها راه پیشرفت واقعی در یک زبان این است که سعی کنید به آن زبان صحبت کنید. اپ TANDEM هم از طریق گفتگو و ارتباط با برخی از افرادی که زبان مادری شان همان زبانی است که شما میخواهید بیاموزید باعث پیشرفت یادگیری زبان شما میشود. این اتفاق از طریق متون، فایلهای صوتی و چت ویدیویی میافتد. این اپ اول شرایطتان را بررسی می کند و بعد بهتان کمک میکند یک نفر را پیدا کنید تا با هم پروسه زبان آموزی را پیش ببرید.
وقتی زمان چت کردن را مشخص کردید، میتوانید از قبل موضوعات مشخصی را هم برگزینید تا از طریق آنها یخ اولیه گفتگو با یک غریبه بشکند. این اپ مجانی است، البته اگر بتوانید شریک مناسبی برای آموختن زبان پیدا کنید، اتفاقی که برای زبانهای محبوب و مشهور جهان به راحتی رخ می دهند. البته این امکان هم وجود دارد که پول دهید و از خدمات یک معلم حرفهای بهره ببرید.
برای ثبتنام در این اپ باید از حساب کاربری فیس بوک یا گوگل استفاده کنید. باید صبر کنید تا اطلاعات حسابتان تایید شود و سپس میتوانید از یادگیری یک زبان جدید و آشنایی با آدمهای جدید لذت ببرید.
MEMRISE
اگر قصد دارید تمرین کنید و لغات بیشتری بیاموزید، استفاده از اپ Memrise یک راه جذاب برای این کار است. این اپ مثل یک بازی تنظیم شده، در تصویر و طراحی آن شما مثل یک فضانوردید که به سیارهای خارجی سفر میکنید و با دادن جوابهای صحیح برای خود امتیاز جمع می کنید. این شیوه راهی متفاوت و جذاب را برای یادگیری فراهم می کند. در این اپ میتوانید به صداهای ضبط شده لغات و عبارات مختلف گوش دهید و در مواردی ویدیوهایی از گویندههایی بشنوید که به زبان مادریشان سخن می گویند. با توجه به طراحی این اپ، همه چیز به شکلی تنظیم شده که بتوانید بهتر به حفظ کردن کلمهها و عبارتها بپردازید. در واقع این اپ از الگوریتمی استفاده میکند که براساس آن سعی میکند در بازههای زمانی متفاوت برخی از محتواهایی که حفظ کردهاید را یادآوری کند تا نهایتا به بهترین شکل ممکن از پس آموزش زبان جدید بربیایید.
اپ Memrise از اساس برای گسترده کردن دایره واژگانتان به کار میآید. سپس اگر بخواهید میتوانید این لغات را با مکالمهها و ساختارهای گرامری هم بیامیزید. در عین حال برای حفظ کردن لغتها بعضا از تصاویر و نشانههای عجیب و غریب هم استفاده شده که این کار فرایند حفظ کردن را برایتان آسانتر میسازد. برای ثبتنام در این اپ میتوانید از میل گوگل یا حسابکاربری فیسبوک استفاده کنید.
BUSUU
اپلیکیشن Busuu حدود ۶۰ میلیون کاربر دارد، خوب طراحی شده و بستههای درسی کاملی دارد که بخش قابلتوجهی از محتوای یک زبان جدید را پوشش میدهد. این اپ از فلشکارت و تمرینهایی برای یادگیری قواعد دستوری، مهارت نوشتن، دیالوگ و تلفظ لغات استفاده می کند. در عین حال آزمونها و بازیهای مشخصی هم برای بررسی دانش زبانی افراد تدارک دیده است.
Bussu درسهای بخصوصی هم برای افرادی که قصد سفر دارند در خود جای داده. از طریق آنها میتوانید برای سفر بعدی تان آماده شوید و البته در صورت نیاز، امکان گفتگو با افرادی که به زبان اصلی سخن می گویند و قادرند اشتباهات و متنهایتان را اصلاح کنند هم برای شما فراهم است. در این اپ بخش آفلاین هم وجود دارد پس بدون نیاز به اتصال به اینترنت هم میشود از Bussu استفاده کرد. فلشکارتها و تمرینهای نوشتن این اپ مجانیاند اما اگر بخواهید همه درسها و ابزارهای آن در اختیارتان قرار بگیرند باید بین ۶ تا ۱۰ دلار در ماه پرداخت کنید.
Source:https://www.digikala.com/mag/5-%D8%A7%D9%BE%D9%84%DB%8C%DA%A9%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86/